Fansinförsäljare

Här kommer vi presentera de fansinförsäljare som kommer finnas på plats.
Det kommer fyllas på fler efter hand, så återkom gärna!


Adelaide Tasker, collector of puns, destroyer of comedic timing, stay at home adventurer extraordinaire and creator fo delightfully cute comics.
taskerling.tumblr.com
Aiden Kvarnström ritar mest monster och punkspöken.
aidendrawsthings.tumblr.com


Andreas Qassim, svensk-jemenitisk tecknare från Växjö. Lanserar tillsammans med Jimmy Wallin de crowdfundade serien The Pacifiers, om ett gäng blöjbarn som bekämpar onda vuxna med hjälp av nappar.
www.pacifierscomic.com
Christoffer (”C.H”) Hjalmarsson är en serietecknare från Kristinehamn i Värmlands län. Han älskar superhjältar, sci-fi och hårdrock och arbetar just nu med sitt post-apokalyptiska epos: Salamander. Ett utdrag från den serien debuterade i Altcom-antologin 2014! 
http://chcomicz.blogspot.se/
http://www.deviantart.com/browse/all/?q=coiledserpent


 


Dotterbolaget är ett feministiskt kvinno- och transseparatistiskt serieskaparnätverk. Vårt syfte är att motarbeta de patriarkala strukturer som genomsyrar seriebranschen, samt att stötta och peppa varandra.
www.dotterbolaget.com
instagram@dotterbolagetEbba Edenström är animatör, grafiker, kattälskare och nybörjare på serier.
Twitter@Rumpenstiltzkin

Fridhems Folkhögskola i Svalöv är en internatskola 35 minuter från Lund. Allmän kurs med inriktning serieteckning är en grundkurs i serieskapande. Vi lär oss om berättarteknik, tittar på andra serieskapare och skapar egna fanzines.
Vi är några serieskapare bakom Hybriden (CBK, Tusen serier och Wormgod). Vi gör en internationell antologi, vi öppnar upp Seriesverige och gör det mindre "svenskt". Vi kommer aldrig vara mainstream.
cbkcomics.com
www.tusenserier.com
www.wormgod.netJan Hoff, en serietecknare från Lund, säljer fanzin med grisapan Eepej. Nya fanzinet med Tekannan. Blandade gamla fanzin. Lite vilda western.
hoffhoffhoff.blogspot.se


Jonathan Cowen är en brittisk serieskapare och grafisk designer bosatt i Malmö. Hans dröm har alltid varit att få rita för Marvel Comics och han älskar sci-fi, fantasy, superhjälte -och actionserier.
www.comixology.eu/Jon-CowenKristin är en 37-årig konstnär, musiker, serietecknare och poet som bor ute i de småländska skogarna med sin vän och två katter. Kristin är född ungefär 10 mil från sitt nuvarande boende, men har däremellan bott i Skåne och 15 år i Stockholm.Jag heter Falke och ritar webbserien Parallax! Välkommen att titta förbi mitt bord för lite smått och gott, eller bara för ett gott snack! Vi ses!
http://www.parallaxcomic.com/

Magic Frigren är författare och skapare till serien Magikonsult. Hon driver också den övernaturliga bloggen MissMagicGirl.
Magikonsult.com

Transrepresentation och äventyr med Malmgren & Winroths; Wicked hero! Upptäck ett jämställt universum där hackers kan resa mellan parallella universum och talande marsvin är en del av vardagen.
www.wickedhero.se
Mimosa Björn är en finsk tecknare med färggranna fanart-bilder och en rolig serie som heter Cockblock kitties (parental advisory).
Kom och hälsa på mig och min bordskompis Yvette Gustafsson!
www.zakandting.com


Nosebleed Studio är Sveriges främsta mangatecknarkollektiv, med fem medlemmar: Catarina Batista, Alice Engström, Joakim Waller, Natalia Batista och Elise Rosberg. De trycker årligen egna böcker med svensk manga.
www.nosebleed-studio.com
facebook.com/nosebleedstudioOlivia Skjöld tecknar och skriver inte i någon särskild stil. Ger ibland ut fanzinet "Station"och står öven bakom den tecknade handelsparlören "Att resa i affärer".
oliviaskjold.comOlivia Skoglund är en serietecknare från Gävle, numera bosatt i Malmö. Hon gillar att göra serier om HBTQ, sengångare och pinsamma historier, och väver ofta ihop det med en röd tråd av självbiografi.
aspektserier.se
Ritualen är ett serieskaparkollektiv startat av avgångselever från Serieskolan i Malmö 2013/2014, för att fortsätta skapa tillsammans och inspireras av varandras olikheter och styrkor.
ritualens.tumblr.com
ritualens@gmail.com
@ritualens


Serieskolan ligger i Mazettihuset under Kvarnby folkhögskola i Malmö. På skolan går 35 elever i tre olika årskurser, alla med individuella projekt och målsättningar.
http://serieskolan.com

Stina Rahm jobbar i spelbrancshen som bl.a. concept artist och har nu börjat göra egna projekt, som serier, på deltid. Ritar mycket pastelliga sjöjungfrur, enhörningar och djur i kläder.
Instagram@stinarahm
Svalan Sörblom är en målare och serietecknare som gillar när det blir äckligt. Hon säljer serien "Sockergäst" som handlar om väldigt stora silverfiskar.
instagram @svalan_sorblom_art

Thomas Fels tecknar Nordens stjärnor. Internationella superhjältar i en svenska grupp och vem som helst får vara med och skapa serien. Och den har minsann fått sin egen stil.Thomas började skapa fanzin redan 1982. I redaktionen för detta album sitter även Per Löfgren.
nordensstjarnor.comUlrika "Ballamanga" Balla tecknar manga och gör egna serier i olika genrer, men främst sött romantik och draman. Så om du inte är rädd för att få en sockershock så titta gärna förbi!
www.ballamanga.se

Underlandet är en digital plattform för serieskapare -av serieskapare. De kartlägger seriebranschen, skriver texter om serier och skapar nya serier tillsammans med andra. Deras vision är att genom experiment och nytänkande kunna utveckla serier som konstform och förbättra villkoren för yrkesarbetande serieskapare.
underlandets.wordpress.comValentina Mazzarelli/Valli of Death är en wannabe anti-hjälte från Malmö. Idolen Batmans motto är att ta sig an det man är mest rädd för (fladdermöss för honom då). För Valentina är det döden och bibelverser, det finns typ inget läskigare. Sånt är det hon gillar att teckna om, typ övernaturlig dödsångest.
www.valentinamazzarelli.com         

Viktor Engholm är en serieskapare bosatt i Malmö där han går andra året på Serieskolan i Malmö. Han skapar gärna inkluderande och slice-of-life och driver just nu webbserien Roll Real Role.

tapastic.com/series/RollRealRole
twitter.com/Viktormon
viktormon.artstation.com