Fansinförsäljare

Här kommer vi presentera de fansinförsäljare som kommer finnas på plats. Läs mer om den under kartan.
Det kommer fyllas på fler efter hand, så återkom gärna!
Aiden Kvarnström gillar cryptids och surrealistiska serier. Ritar mest i svartvitt, men älskar egentligen färg och skrafferar mycket.
Instagram@aidenmakescomics
aidendrawsthings.tumblr.comAnette Bengtsson tecknar romantiska serier. Och sphynxkatter. Mycket sphynxkatter. Det och saker som är gulliga, men inte nödvändigtvis sockersöta.
www.tictail.com/DotsAndSwirls
instagram@DotsAndSwirlsDotterbolaget är ett feministiskt kvinno- och transseparatistiskt serieskaparnätverk. Vårt syfte är att motarbeta de patriarkala strukturer som genomsyrar seriebranschen, samt att stötta och peppa varandra.
www.dotterbolaget.com
instagram@dotterbolaget


Eileen Laurie tecknar serier och gör illustrationer, ofta på temat "människans plats i naturen och miljön". Hon arbetar även som bild -och seriepedagog och tycker det är mycket roligt och givande att hjälpa både barn och vuxna att utveckla sitt skapande.
teamgirlcomic.weebly.comEmelie, Debora, Andreas och Mirelle är elever på Östra Grevie Folkhögskolas konstgrafiska linje, utanför Malmö.  De jobbar med äldre grafiska trycktekniker så som kopparetsning, träsnitt och screentryck, och integrerar dessa i vårt serieskapande.
www.mirelleeriksson.tumblr.com
instagram@dandka
instagram@deborasvensson
www.deborasvensson.com
instagram@trutenem

Erik Bogne är, tillsammans med Milad Shirvan, en del FRI AGE COMIX. De siktar in sig på serier med fantasy, superhjältar, sci-fi, action, humor och allt vad det innebär.


Falke är tillbaka på Seriefest! Och säljer saker relaterat till sin webbserie Parallax och andra fristående serier
http://www.parallaxcomic.com/

Fridhems Folkhögskola i Svalöv är en internatskola 35 minuter från Lund. Allmän kurs med inriktning serieteckning är en grundkurs i serieskapande. Vi lär oss om berättarteknik, tittar på andra serieskapare och skapar egna fanzines.Vi är några serieskapare bakom Hybriden (CBK, Tusen serier och Wormgod). Vi gör en internationell antologi, vi öppnar upp Seriesverige och gör det mindre "svenskt". Vi kommer aldrig vara mainstream.
cbkcomics.com
www.tusenserier.com
www.wormgod.net
Jan Hoff, en serietecknare från Lund, säljer fanzin med grisapan Eepej. Nya fanzinet med Tekannan. Blandade gamla fanzin. Lite vilda western.


Johanna Larsson Pinedo skapar realistiska serier med en melankolisk, komisk eller samhällskritisk klang.
Jenny Hannula gillar tuffa brudar, mjuka män och katter! Hon jobbar med en röjig rymdopera som innehåller det mesta av detta och som kan läsas på www.spejscomic.comLars Krantz har arbetat med serier sen 2006. Han älskar skräck, rollspel och givetvis serier. Hans konstant pågående projekt är att berätta historier från Den Svarta Jorden.Mattis Telin-Örnblom är en serieskapare och illustratör från Gävle som gör lesbisk fantasy och serier om småknytt. Hon gillar drakar och tuffa tjejer och jobbar just nu på en serie om just dessa.
mattisborgen.com
@_kattifnatten_

Transrepresentation och äventyr med Malmgren & Winroths; Wicked hero! Upptäck ett jämställt universum där hackers kan resa mellan parallella universum och talande marsvin är en del av vardagen.
www.wickedhero.seMalena Magnusson gör den diskbänkssurealistiska serien Pax & Lo Kattastrof. Kvinnosloks liv med katt och pelargoner i storstad. Just nu är hon havande med ett självbiografiskt experiment.Milad Bonham är action -och sci-fi serieskapare. Han går på Kvarnby serieskola och är en del av FRI AGE COMIX tillsammans med Erik Bogne.
miladmagic2@yahoo.se
@milad_bonham


Heartscribble Studio är en ny studio som består av fyra personer med passion för serier. De är alla serieskapare med mångfasetterade kunskaper och intressen.
Ninke är en nederländsk serietecknare som ritar mycket om rysk kultur, slice of life, resor och språk. Stort fan av Team Fortress 2 och Ghostbusters.
@cheesehead_incognito


Nosebleed Studio är Sveriges främsta mangatecknarkollektiv, med fem medlemmar: Catarina Batista, Magnolia Winroth, Alice Engström, Joakim Waller, Natalia Batista och Elise Rosberg. De trycker årligen egna böcker med svensk manga.
www.nosebleed-studio.com
facebook.com/nosebleedstudio
@nosebleedstudioNibbling Nibs Studio är en liten grupp på tre som ibland teckanr serier tillsammans, mycket inspirerade av anime/manga, spel, fantasy och sci-fi. Just nu vandrar vi alla olika vägar i livet men intresset för serier och att teckna brinner fortfarande i oss alla tre.
Olivia Skoglund är en serietecknare från Gävle, numera bosatt i Malmö. Hon gillar att göra serier om HBTQ, sengångare och pinsamma historier, och väver ofta ihop det med en röd tråd av självbiografi.
www.instagram.com/fakegeekgirl_comic


Sebastian Ericson är på det stora hela en självlärd serieskapare. Han föredrar mystisk och fantasifull fiktion framför självbiografi och diggar retroaktiva svartvita sidor, punkt självtryck på fanzine!
excessgraphix.com
Svalan Sörblom är en Malmöbaserad serietecknare och illustratör som gillar surrealism och snygga bilder. Hon studerar för tillfället på Kvarnby Serieskola.
@hypnos_serien
@svalan_sorblom_art


Serieskolan ligger i Mazettihuset under Kvarnby folkhögskola i Malmö. På skolan går 35 elever i tre olika årskurser, alla med individuella projekt och målsättningar.
www.serieskolan.com

Siri Lidbeck gör socialrealistiska serier med mycket svärta. Siris serier skildrar livet med psykisk sjukdom och tillvaron som patient inom psykvården.
Tilde Bergsten är en satiriker och cybiker som gör serier under namnet Istället för statusuppdateringar. Självironi och samhällskritik. Sätta-skrattet-i-halsen-komik. Avväpnande genom humor.
@istalletforstatusuppdateringarUnderlandet är en digital plattform för serieskapare -av serieskapare. De kartlägger seriebranschen, skriver texter om serier och skapar nya serier tillsammans med andra. Deras vision är att genom experiment och nytänkande kunna utveckla serier som konstform och förbättra villkoren för yrkesarbetande serieskapare.
underlandets.wordpress.com