2019-12-10

Välkomna till Malmö Seriefest 2020!!



Den 25-26 april slår Malmös främsta seriefansinmarknad upp dörrarna för sjätte året i rad! Förra året nådde vi 1700 besökare som kom till Malmö stadsbibliotek för att köpa serier från och prata med serieskaparna själva och se scenprogram och aktiviteter för olika åldrar.

Festivalen har blivit så populär att föregående omgångs bordsbokningar skedde på mindre än en minut. Denna gång kommer vi hålla bordsbokningen på ett mer rättvist sätt: Den 20 januari kommer vi ta emot ansökningar för bordsplatserna (som är helt gratis) via ett Google-formulär som bara är öppet den dagen. Därefter kommer vi lotta ut platserna till alla som ansökt.

Om du dock representerar ett serienätverk/-organisation/-utbildning med betydelse och flera års aktivitet i serie-/fansinmarknaden kan du ansöka om att få en garanterad bordsplats för er. Detta kan göras till och med 20:e januari. Maila oss på seriefest@gmail.com

Om du är intresserad av att boka bord och kan erbjuda en scenprogrampunkt på 30-40 min kan vi erbjuda dig en garanterad bordsplats om vi tycker din scenprogrampunkt passar för Malmö Seriefest 2020. Festivalen drivs av ideellt arbete från oss arrangörers sida så tyvärr kan vi inte erbjuda ersättning för scenprogrampunkter. Maila oss på seriefest@gmail.com innan den 20:e januari eller skriv i formuläret om ni är intresserade.

Nu hoppas vi att ni alla är lika peppade som vi på nästa års festival!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.