2024-07-25

Fanzinedistribution

 

Deltar du i Malmö Seriefest 2024 och är sugen på att ställa ut dina serier på skånska bibliotek? Läs nedan!


För att sprida fanzinepepp inför festivalen kommer vi distribuera fanzines till tre bibliotek i Skåne och till detta behöver vi fanzines! Vi kommer köpa in totalt 24 fanzine för 50kr/st plus eventuell frakt. Vill du sälja ditt fanzine till oss? Skicka ett mail med en lågupplöst pfd av det fanzine du vill sälja till seriefest@gmail.com och märk ditt mail med "fanzinedistribution". Obs, detta gäller endast er som är utställare på festivalen!


Vi kan inte garantera att vi kommer köpa och distribuera just ditt fanzine, vi kommer göra vårt bästa för att ge besked så snart som möjligt efter att du mailat.

2024-07-24

Workshop-ledare sökes!

 


Veckan innan Malmö Seriefest kommer vi hålla workshopar för barn och unga i olika kommuner i Skåne. Därför söker vi nu tre workshopledare som kan hålla en workshop i normkreativ karaktärsdesign för barn. Vi söker i första hand dig som bor och verkar i Skåne eftersom vi enbart kan erbjuda reseersättning inom regionen. 


Datum: Enligt överenskommelse 

Tidsåtgång: 2 timmar 

Målgrupp: Barn och unga 

Ort: Skåne, exakt plats och kommun meddelas 

Arvode: 10 000 exkl. moms 


Maila en kort beskrivning av dig själv och din erfarenhet av att hålla workshops till oss på Seriefest@gmail.com och märk ditt mail med "workshop".